Tijd voor rosé
Het is weer tijd voor knapperige, fruitige rosé's! Voor het maken van rosé worden rode druiven licht gekneusd en voorzichtig geperst. Vervolgens worden schil en sap gescheiden. Hoe langer de schillen en het sap contact hebben, hoe donkerder de rosé kleurt en hoe krachtiger hij smaakt. Ontdek welke stijl uw voorkeur heeft in onze rosé special!
Het is weer tijd voor knapperige, fruitige rosé's! Voor het maken van rosé worden rode druiven licht gekneusd en voorzichtig geperst. Vervolgens worden schil en sap gescheiden. Hoe langer de schillen en het sap contact hebben, hoe donkerder de rosé kleurt en hoe krachtiger hij smaakt. Ontdek welke stijl uw voorkeur heeft in onze rosé special!
70% Montepulciano d'Abruzzo, 30% Merlot
Cantine TruentumAbruzzen, Italië, Rosé
Het doel dat wijnhuis Cantine Truentum zich heeft gesteld is om authentieke wijn te maken die zijn herkomst duidelijk weerspiegelt. Met deze intense rosé is dat zeer beslist gelukt – Maroni geeft 96 punten, Vinous 92.
0,75l (€ 16,67/l)
Voedselinformatie25% Marzemino, 25% Sangiovese, 25% Groppello, 25% Barbera
0,75l (€ 19,93/l)
Voedselinformatie
99
Luca Maroni
GOUD
FWT
Sangiovese, Cabernet Sauvignon
0,75l (€ 17,27/l)
Voedselinformatie
96
Luca Maroni
Chardonnay, Grillo, Nero d'Avola, Syrah
0,75l (€ 14,00/l)
Voedselinformatie
99
Luca Maroni
0,75l (€ 14,60/l)
Voedselinformatie
GOUD
G&G
0,75l (€ 13,27/l)
Voedselinformatie
92
Falstaff
91
James Suckling
0,75l (€ 79,93/l)
Voedselinformatie
GOUD
G&G
0,75l (€ 14,00/l)
Voedselinformatie