
Tijd voor rosé
Het is weer tijd voor knapperige, fruitige rosé's! Voor het maken van rosé worden rode druiven licht gekneusd en voorzichtig geperst. Vervolgens worden schil en sap gescheiden. Hoe langer de schillen en het sap contact hebben, hoe donkerder de rosé kleurt en hoe krachtiger hij smaakt. Ontdek welke stijl uw voorkeur heeft in onze rosé special!
Het is weer tijd voor knapperige, fruitige rosé's! Voor het maken van rosé worden rode druiven licht gekneusd en voorzichtig geperst. Vervolgens worden schil en sap gescheiden. Hoe langer de schillen en het sap contact hebben, hoe donkerder de rosé kleurt en hoe krachtiger hij smaakt. Ontdek welke stijl uw voorkeur heeft in onze rosé special!
Grenache, Rolle, Syrah
MiravalProvence, Frankrijk, Rosé
De 'Miraval' is misschien wel de beroemdste rosé ter wereld. De eerste jaargang verwierf meteen een plek in de internationale Wine Spectator's Top 100 als de “Beste rosé van het jaar”. Het succesverhaal gaat verder met deze nieuwe jaargang!
- 21%


99
Luca Maroni
GOUD
FWT


Sangiovese, Cabernet Sauvignon
0,75l (€ 17,27/l)
Voedselinformatie
96
Luca Maroni
92
Vinous


0,75l (€ 16,67/l)
Voedselinformatie
94
Wine in Black


60% Grenache, 20% Syrah, 20% Cinsault
- 20%
92
Wine in Black


34% Spätburgunder, 33% Cabernet Sauvignon, 33% Merlot
92
Wine in Black


0,75l (€ 15,93/l)
Voedselinformatie
93
Wine in Black


Grenache Noir, Grenache Blanc, Mourvèdre, Syrah, Vermentino
0,75l (€ 11,93/l)
Voedselinformatie